Motorhelmen van het merk Shoei: Kwaliteit en Innovatie

Een motorhelm moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bovendien comfortabel en stijlvol zijn. Een hoogwaardige motorhelm? Kies voor Shoei!

Als motorrijder is veiligheid essentieel. Een goede intergraalhelm motor is daarbij van groot belang. Een motorhelm moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bovendien comfortabel en stijlvol zijn. Shoei is een merk dat al decennialang bekend staat om zijn hoogwaardige motorhelmen. In dit artikel gaan we dieper in op de motorhelmen van Shoei en waarom ze zo populair zijn onder motorrijders.

De geschiedenis van Shoei

Shoei is een Japans bedrijf dat in 1959 werd opgericht door Eitaro Kamata. Het begon als een klein bedrijf dat alleen motorhelmen produceerde voor de Japanse markt. Maar door zijn innovatieve ontwerpen en focus op veiligheid en comfort is Shoei uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van motorhelmen wereldwijd. Je kunt hun helmen vinden bij grote winkels en eventuele outlet filialen zoals Motorkledingoutlet.nl.

Veiligheid voorop

Shoei heeft veiligheid altijd hoog in het vaandel gehad en dat is te zien aan de kwaliteit van hun helmen. Het bedrijf heeft een eigen testfaciliteit waar ze de helmen uitvoerig testen voordat ze op de markt worden gebracht. Zo worden de helmen getest op impactbestendigheid, aerodynamica en comfort. De helmen van Shoei voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder de Europese norm ECE 22.05 en de Amerikaanse DOT-veiligheidsnorm.

Comfortabel en stil

Een goede motorhelm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel en stil. Shoei heeft veel aandacht besteed aan het ontwerpen van helmen die comfortabel zijn om te dragen, zelfs op lange ritten. De helmen zijn uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat de luchtstroom door de helm optimaal is en de rijder koel blijft. Bovendien zijn de helmen van Shoei stil, wat het rijcomfort nog verder verbetert.

Stijlvolle ontwerpen

Naast veiligheid en comfort is ook het uiterlijk van een helm belangrijk voor veel motorrijders. Shoei biedt een breed scala aan stijlvolle ontwerpen, van klassieke designs tot futuristische modellen. De helmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en graphics, zodat er voor elke rijder een helm is die past bij zijn of haar persoonlijke stijl.

Innovatieve functies

Shoei blijft voortdurend innoveren en ontwikkelen om de best mogelijke helmen te produceren. Zo heeft het bedrijf de Neotec-helm ontwikkeld, die een geïntegreerd zonnevizier heeft dat met één hand kan worden bediend. Ook hebben ze de GT-Air-helm, die is uitgerust met een geïntegreerd communicatiesysteem en ruimte biedt voor een Bluetooth-headset. Wil je een goede helm? Overweeg dan zeker het kopen van een Shoei helm. Shoei-helmen zijn niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld en je kunt zeker lang plezier hebben van jouw helm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *