Kan een Easee laadpaal ook voor jou thuis werken?

Eigenlijk maakt het niet uit of je een elektrische auto rijdt of gaat rijden, want je zal hem toch moeten opladen en dat wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Het gebruik van openbare laadpunten kan heel praktisch zijn omdat je thuis niets nodig hebt, maar de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Een Easee laadpaal bij jou thuis kan dan een uitkomst bieden, zowel praktisch als financieel. 

Welke praktische voordelen heb je met een Easee oplaadpunt thuis? 

Een Easee oplaadpunt thuis is om meerdere reden heel praktisch. Je hoeft namelijk nooit meer rekening te houden met extra reistijd omdat je onderweg je auto moet opladen voordat je naar een afspraak kan. Een ander groot voordeel is dat je geen locatie hoeft te zoeken waar je de auto kan opladen en dat als je er aankomt hij ook nog een keer bezet is. Financieel zijn er ook nog voordelen, want het opladen thuis kost al snel 50% minder dan op de openbare weg. 

Maak je gebruik van zonnepanelen of ben je dat van plan? Dan heeft dat nog meer voordelen. Op die manier kan je nog meer besparen op je stroomkosten. Want je kan de opgewekte stroom van je zonnepanelen direct in de batterij van je auto stoppen als je een beetje plant. Hierdoor zit je niet met problemen met terug leveren, maar worden je kosten ook nog een keer aanzienlijk lager. Ook heb je de mogelijkheid om jouw laadpaal aan te bieden aan anderen, die jou betalen voor het gebruik. Zo kan je zelfs nog winst maken op de aanschaf van je Easee laadpaal. 

Elektrische laadpaal

Waarom kiezen voor een laadpaal van dit merk? 

Er zijn veel verschillende laadpalen die je aan kan schaffen en een ervan is de Easee laadpaal. Eigenlijk is hij het beste te omschrijven als een slimme robot die ervoor zorgt dat je auto opgeladen wordt. Deze laadpaal past zich namelijk aan jouw auto aan, maar ook op het stroomnet. In Noorwegen zijn deze technieken uitgevonden waardoor je tot tien keer sneller je auto op kan laden bij je thuis. 

Deze laadpaal ondersteunt zowel een 1-fase als een 3-fase lading en kan tot maximaal 22kWh aan. Hij kan zichzelf dus regelen tot drie laders op één circuit, waardoor er ook een beveiliging op overbelasting op zit. De handige technieken worden bij dit merk gecombineerd met een compact design wat de laadpaal functioneel, maar ook praktisch maakt. Je hebt namelijk minder ruimte nodig in je garage of op je oprit, waardoor hij ook makkelijker past op een wat lastiger punt die wel logistiek handig is. 

 

Laadpaal | Laadpaal Outlet

 

Je kan de Easee laadpaal aansluiten via je Wi-Fi of via een eSim-card. Dit merk heeft daarnaast ook nog een keer een bijbehorende app zodat je jouw laadpaal digitaal kan besturen en verder kan optimaliseren voor jouw gebruik. Op die manier haal je het meeste uit je laadpaal en verlies je weinig tijd, hou je de energiekosten zo laag mogelijk en kan je zelfs als je dat wil je laadpaal uitlenen aan derden om zo de kosten te drukken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *