Handige diensten op Schiphol

Schiphol, de luchthaven van Nederland, biedt vele handige diensten om reizigers tegemoet te komen. Reizigers kunnen profiteren van een verscheidenheid aan gemakken en nuttige diensten. Niet alleen bieden ze een paspoortcontrole op het vliegveld, maar er is ook een uitgebreid assortiment aan winkels, restaurants en andere faciliteiten beschikbaar.

Gratis wifi en boetieks

Reizigers die naar Schiphol vliegen, krijgen toegang tot gratis wifi tijdens hun verblijf. In plaats van geld uit te geven aan mobiele dataverbindingen, kunnen zij op Schiphol gratis verbinding met het internet maken. Er is ook een breed scala aan winkels en boetieks waar passagiers souvenirs kunnen kopen als herinnering aan hun verblijf. Daarnaast bevindt zich in de luchthaven Schiphol Plaza met tal van functies zoals het postkantoor, bankautomaten en tax free winkels waar passagiers buiten de Europese Unie producten kunnen kopen zonder belasting te betalen.

Pakketten verzenden

Op Schiphol is ook de mogelijkheid om pakketten te verzenden. Als je op zoek bent naar een koerier Schiphol dan is Easy2send aan te raden. Deze koeriersdienst verzendt snel pakketjes van en naar Schiphol. Dit bedrijf is binnen 45 minuten aanwezig overal in Nederland.

Entertainment

Voor degene die wat meer ontspanning nodig hebben tijdens hun wachttijd biedt Schiphol ook tal van entertainment mogelijkheden zoals 3D films, bioscoopzalen en speeltuinen voor kinderen. Ook is er een VIP Lounge waar reizigers zichzelf even lekker in de watten laten leggen met luxe fauteuils om in te relaxen terwijl ze genieten van versnapering of drankjes.

Kortom, Schiphol biedt veel services die reizigers kunnen gebruiken terwijl ze wachten op hun volgende vlucht. Of je nu winkels wilt bezoeken, wilt internetten of gewoon even wil relaxen; je vindt het allemaal op Schiphol!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *